Direct naar inhoud
artistimpression_villa_design

Winnende Pitch

Afgelopen zomer hebben we mee mogen doen aan een pitch voor Arcus Projectontwikkeling.

Doel was om te kijken of we de uitstraling voor woningen aan de kust goed over kunnen brengen. Over het resultaat waren de aanwezigen unaniem: “Ziet er super uit!”

Het mooie was dat er geen landschapsplan of materiaalstaten beschikbaar waren. Dus hebben we dit zelf in mogen vullen. dus dat komt neer op eindeloze landschappen en hele mooie materialen.

Inmiddels hebben we ook al een aantal mooie woningen aan de kust mogen maken. Waaronder een 14 persoonswoning in Cadzand. Woningen op Texel en concepten voor Nieuwbliet-Bad.

wij zijn erg blij met deze nieuwe klant.

Artist impression pitch

Bekijk hier de sfeervolle beelden.

http://www.3dartistimpression.nl/gallery/winnende-pitch/

3 okt 2013

De Reumer vastgoedpromotie

12 sep 2013
artistimpression_hotel

Artist impression zorg- en welnesshotel in krant

Gisteren weer een mooi artikel in de krant; startsein bouw Hotel Thermaalbad!
Wij mochten de artist impression voor dit project maken.

http://www.limburger.nl/article/20130828/REGIONIEUWS02/130829156/1002#Zorg-_en_wellnesshotel_in_Arcen

In Arcen wordt vrijdag het startsein gegeven voor de bouw van een zorg en wellnesshotel bij het Thermaalbad. Het hotel krijgt negentig kamers waarin 180 gasten kunnen overnachten. De totale investering is 7,5 miljoen euro.

29 aug 2013

Komkommertijd?

Tijd voor reflectie

Tijd voor reflectie

Met dit lekkere weer en veel klanten op bouwvakvakantie hebben we eindelijk de tijd gevonden wat mooie 3D Artist Impressions van het afgelopen jaar in de portfolio te zetten.

Is ook meteen een mooie moment om zelf even stil te staan bij de vele leuke opdrachten die we hebben mogen visualiseren. En de klanten die we door de steeds sfeervollere artist impressions hebben weten binnen te halen. Wij beginnen met veel vertrouwen en volle energie aan de rest van het jaar. Mocht je ook interesse hebben in onze werkwijze horen we dat graag.

25 jul 2013

Prachtige 3D Artist Impression

Het is voor de liefhebbers die 3D Artist Impressions maken genieten als ons we de vraag krijgen een mooie sfeertje neer te zetten van een nieuwbouwproject. Aan de voorzijde van deze jaren dertig woningen zit een klein talud wat “periodiek gemaaid”gaat worden. Dus mogen we ook los gaan met weelderig gras en een verzameling kruiden. Een prachtige avondzon werpt een warm licht op de op deze woningen in rij.
Dit alles vullen we aan met wat zorvuldig geplaatste mensen die niet alleen zorgen voor een gevoel van schaal maar ook de doelgroep aanspreken. De klant Ballast Nedam Zuid was “zeer tevreden met deze mooie prent
Daar kunnen we bij 3DAI alleen maar blij mee zijn.

Sfeervol_Hooghendijck

artist impression Hooghendijck

Interesse in deze woningen? Ze gaan binnenkort in de verkoop op http://www.hooghendijck.nl/

15 jul 2013

Artist Impression in de krant

3d artist impression die de krant haalde

3d artist impression die de krant haalde

Ongelooflijk leuk dat onze artist impressions gebruikt zijn in een stukje over IQwoningen van Ballast Nedam. Deze woningen worden bijna geheel in Weert in elkaar gezet en dan in Berckelbosch, Eindhoven neergezet.  Voor dat het zover is moeten ze natuurlijk eerst onder de aandacht gebracht worden met mooie 3D-prenten. en die mochten wij maken.  Extra goede reclame dat de woningen in het Eindhovens Dagblad staan. En leuk voor 3DAI natuurlijk.

 

http://www.mooneye.nl/Berckelbosch_EindhovensDagblad.pdf

Tsjakkaaaa!! ( zou Emiel Ratelband zeggen)

15 jul 2013

Lente in artist impression

Onlangs mochten we deze vogelvlucht maken van het project Berckelbosch in Eindhoven. We kozen voor een mooie lentesfeer met bloesems.
Naast deze vogelvlucht behoorden ook 2 losse artist impressions tot de opdracht.

15 jul 2013

Villaparc Arcen

6 dec 2012
Sfeervolle artist impression van villa in schemerlcht

Eigen variatie op 3D artist impression van Sam

Onze Senior 3D-artist Sam was weer goed bezig. Dit model van een villa in Arcen die we maakten in opdracht van Arcus Zuid ( nog te koop ) komt naar onze mening nog beter naar voren met een sfeervolle avondbelichting. Bekijk ook de grote versie van de artistimpression hier: http://www.mooneye.nl/VillaArcen_3DAI_schemer.jpg

Tevens staat hij bij de gallery op de homepage.

 

15 nov 2012

Ook 3D artist impressions maken? Wij zijn op zoek naar nieuw talent

Vacature 3D artist/  3D- visualiser.

Interesse om vanuit Roermond te werken aan 3D artist impressions & 3D-animaties?

Neem dan contact op met Luc van Amerongen op 06-18433324

28 sep 2012