Direct naar inhoud

Over 3D Artist Impression

3D Artist Impression; sfeer is het middel, verkopen het doel!

Deze website toont voorbeelden van 3D Artist Impressions voor vastgoed projecten. Een artist impression of perspectief-tekening zet je in om zo snel mogelijk interesse te wekken voor een vastgoedproject. Dit is een belangrijk zo niet het meest belangrijke middel in de promotie van huizen en appartementen.  Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de aandacht van kijkers meteen vast te grijpen. Dit doe ik met mijn team door sfeer in de beelden te brengen.

Deze sfeer doet direct een aanspraak op het gevoel. Men ziet dus eerst de 3D artist impression en denkt meteen al: WOW dit huis wil ik hebben.”  of  “Daar aan het water wil ik wonen en samen oud worden.”  of  “Ik zie mijzelf al aan het zwembad liggen met mijn kinderen “etc.

Om deze sfeer op te wekken is een mooie belichting van essentieel belang.  Daarnaast moet er veel variatie in het groen zitten. Het was lang gebruik bij artist impressions om het groen er op te plakken in het welbekende photoshop. Maar met deze techniek kan men geen subtiele reflectie of schaduw krijgen. Dus moeten de planten, bomen en zelfs het gras volledig 3D zijn.

Vandaar dat we dit een 3D Artist Impression noemen. Aangezien het verbeteren en innoveren voortdurend door zal gaan houd ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het Blog-gedeelte. Daar kun je ook reageren op de 3D artist Impressions.

Ook beschrijf ik de gedachtes en keuzes achter de impressies. Mogelijke klanten zijn architecten, projectontwikkelaars, makelaars en reclameburo’s.

Totaalpakket nodig vastgoedpromotie

3D artist impression is een product van Mooneye. Mooneye kan ook de totale vastgoedpromotie verzorgen. Deze bestaat dan uit de brochure, advertenties, bouwborden en websites. Mooneye zet hiervoor specialisten in op het gebied van grafische vormgeving (http://mannenvan80.nl)  en softwareontwikkeling (www.Neacon.nl).

Ik wens je veel kijkplezier op deze site.

Met vriendelijke groet,

Luc van Amerongen, creatief directeur

3D artist impression is een van de producten van Mooneye

Lees ook dit artikel in de krant De Limburger.

http://www.mooneye.nl/Luc_artistimpression_DeLimburger.pdf

 

Geef een reactie

N.B.: HTML is toegestaan. Je E-Mail-Adress wordt nooit openbaar gemaakt.

Comments Feed